PTS - Global Partner since 1938

PTS Askeroth AB grundades år 1938. Redan under slutet av 40-talet var vi pionjärer inom importhandel från Östra Asien med fokus på Japan. 1986 utökade vi verksamheten med ett eget lager för att nå en större kundgrupp med snabb service och mindre krav på stora volymer. Fokus låg främst på egna handlare inom fack- och detaljhandeln.

1992 formades företaget till vad det är idag med huvudsaklig inriktning på import av fritids- och hushållsprodukter. Detta år, efter flera år av samarbete, fick vi även agenturen för Thermos® produktsortiment.

Vi har idag marknadens bredaste sortiment av termosar med starka och marknadsledande varumärken som Thermos® och Vildmark®. Vi riktar oss fortsatt mot detaljhandeln men erbjuder även våra produkter med tryck till profilbranschen.

Sortimentet

Vi specialiserar oss främst på ståltermosar, vattenflaskor och kaffemuggar. Vi har gjort ett medvetet val att erbjuda ett lite smalare sortiment för att kunna kvalitetssäkra alla led i produktionen och hålla full koll på samtliga produkter. Vår målsättning är inte att göra allt utan att vara bäst på det vi gör.

Profilering och tryck

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Vi kan erbjuda marknadens bästa och senaste trycktekniker. Undrar ni över något är det bara att fråga oss, vi har många års erfarenhet och samarbetar med de absolut bästa i branschen.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Kvalitetspolicy

Vi ser vår kvalitetspolicy som ett fortlöpande arbete som utvecklas enligt de normer och krav, t ex uppförandekod (Code of Conduct) som branschen och våra kunder eftersträvar.

I vårt miljöarbete arbetar vi intensivt med leverantörer och deras fabriker för att säkerställa att de krav som ställs följs. Vi strävar efter att alltid hålla bästa möjliga kvalitet.

Kontakta oss gärna för mer information!

Korta fakta

Bolagsnamn
PTS Askeroth AB
Organisationsnummer
5560376138
Telefonnummer
031-89 50 70
E-postadress
order@ptsask.se